“Betrokken, pragmatisch en oplossingsgericht”

mr. Marloes de Schiffart:
“Sinds 2008 ben ik werkzaam als advocaat en heb mij gespecialiseerd in de rechtsgebieden Letselschade en Familierecht. Overeenkomsten in deze twee rechtsgebieden zijn dat naast het juridische vlak cliënten bijgestaan worden in hun emotioneel en persoonlijk proces. Door oog te hebben voor en ook stil te staan bij de emotionele kant van een zaak creëer ik rust en duidelijkheid voor mijn cliënten. Daarbij ontzorg ik mijn cliënten maximaal op juridisch en financieel vlak en streef daarbij naar het beste resultaat, waarbij ik reflecteer op haalbaarheid en redelijkheid.

Uw juridische vraagstuk wordt bij De Schiffart advocatuur grondig doorgelicht en aangepakt, waarbij de insteek pragmatisch blijft. De kern van het geschil leg ik snel bloot, om vanuit daar samen met mijn cliënt naar de gewenste oplossing te zoeken. Hierbij heb ik de voorkeur om tot oplossingen te komen die tussen partijen in ‘goed overleg’ zijn besloten. Dergelijke afspraken voegen voor beide partijen iets toe en worden daarom, zeker op termijn, beter nageleefd. Dit voorkomt herhaling van juridische procedures.

Door direct en persoonlijk contact tijdens uw zaak, wordt er snel gereageerd op uw belang als cliënt. Daarbij helpt de flexibiliteit van De Schiffart advocatuur om de samenwerking voor u zo prettig mogelijk te maken.”

Registratie rechtsgebieden

Marloes heeft zich voor deze rechtsgebieden geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten  Op grond van deze registratie is Marloes verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.